19.3.2019

Lani-tiimi -toiminta käynnistyy huhtikuussa

Kevään mittaan on moni kysellyt lani-tiimi -toiminnasta ja sen alkamisesta. Nyt on tullut aika antaa tarkempaa tietoa asian tiimoilta! :)

Lani-tiimi siis suunnittelee ja järjestää Pelimiitti LAN -lanit 17.-18.5. Ideointia ja suunnittelua tehdään Discordissa maanantaisin pidettävissä miiteissä (yhteensä kuusi kertaa, todistuksen saa jos on mukana vähintään neljässä miitissä + laneissa). Miiteissä suunnitellaan muun  muassa lanien ohjelmaa, kuten peliturnauksia, sekä tehtäväjakoja.

Lani-tiimi -toiminta lähtee käyntiin maanantaina 1.4. klo 18 Discordissa pidettävällä miitillä. Sitä ennen tulee toimintaan ilmoittautua mukaan täyttämällä Pelimiitin Discordista löytyvällä lomakkeella ( = linkki Google Forms -kyselyyn). Ilmoittautuminen alkaa ma 25.3. klo 16.30 ja päättyy su 31.3. klo 19 - kannattaa olla nopea, sillä tunkua varmasti on ja vain 10 nopeinta mahtuu mukaan! Jos et ole vielä Pelimiitissä mukana mutta haluaisit osallistua lani-tiimi -toimintaan, ilmoittauduhan mahdollisimman nopeasti mukaan Pelimiittiin täältä!

Jos haluat saada vielä tarkempia tietoja, laitahan yksityisviestiä joko Discordissa tai Instagramissa. 

Tervetuloa mukaan lani-tiimiin! :)

P.S. Oletko jo huomannut, että Pelimiitti LAN -lanien nettisivuja on uudistettu ja kuvagallerioita päivitetty? Käy katsomassa päivitetyt sivut täältä: www.pelimiittilan.wixsite.com/info.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti